DANSK ENGLISH SVENSK
 
  •   Høj kvalitet, og god

     smag - hver gang!

Burger, Black Angus Beef

Ingredienser:
Irsk Angus oksekød 99%, salt, kværnet sort peber.
 
Tilberedning:
For at opnå det bedste resultat tilberedes kødet direkte fra frossen tilstand. Grill: Forvarm grillen ved middel varme. Kødet grilles i 24-26 min. og vendes jævnligt. Pande: Hæld lidt olie på panden og steg kødet ved middel varme i ca. 15-17 min. Kødet vendes jævnligt. Lad kødet dryppe af inden serveringen. VÆR SIKKER PÅ AT KØDET ER HELT GENNEMSTEGT. KØDET ER GENNEMSTEGT NÅR KØDSAFTEN ER KLAR, OG KØDET IKKE ER RØDT VED SERVERINGEN.

Opbevaring:
Opbevares ved -18°C eller koldere. Køleskab 24 timer. Må ikke fryses igen efter optøning.



Næringsindhold Pr. 100 g
Energi 1046 kJ / 252 kcal
Fedt 20,3 g
- heraf mættede fedtsyrer 8,9 g
Kulhydrat 0,1 g
-heraf sukkerarter 0,1 g
Kostfibre 0,5 g
Protein 17,3 g
Salt 0,75 g
 
Netto vægt:
20 x 198 g

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til, at kontakte os. Klik her for kontaktinformation.