DANSK ENGLISH SVENSK
 
  •   Høj kvalitet, og god

     smag - hver gang!

Andebryst

 
 
Ingredienser:
Andebryster med skind.
 
Tilberedning:
Steg andebrysterne i den 200°C varme ovn i 20-25 min., eller brun andebrystet på skindsiden. Steg brystet 8-10 minutter på hver side. Tag andebrystet op, dæk det til og lad det trække i 10-15 minutter.

Opbevaring:
Opbevares ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
 
Holdbarhed:
30 mdr.


Næringsindhold Pr. 100 g
Energi 657 kJ / 157 kcal
Fedt 8,8 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,3 g
Kulhydrat 0 g
-heraf sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 19 g
Salt 0,17 g
 
Netto vægt:
12 x 435 g (2 stk. pr. pakke).

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til, at kontakte os. Klik her for kontaktinformation.