DANSK ENGLISH SVENSK
 
  •   Høj kvalitet, og god

     smag - hver gang!

Produktmærker


Kitchen Joy´s produkter er løsfrosne (IQF). Dette betyder, at de er nemme at håndtere, da de blot skal tø op, eller varmes i ovn. Kitchen Joy´s produkter er ensartede, da produkterne kommer fra samme fabrik.

Kitchen Joy´s sortiment er tilberedt før indfrysningen, og har derfor et minimalt svind sammenlignet med tilsvarende ferske produkter.
Lovgivningen stiller krav om, at der er sporbarhed på alle fødevarer. Sporbarhed betyder, at producenten skal kunne spore fødevaren tilbage til alle led i produktionen. Derfor kan f.eks. kyllingekødet i et Kitchen Joy-produkt spores tilbage til slagteriet > opdræt > det foder, dyret har spist > det sted, hvor foderet er dyrket. Der skiftes batch hver 3. time for at præcisere sporbarheden. Kitchen Joy modtog i 2009 Børsens Fødevarepris.

Kitchen Joy er vort eget mærke, og herunder har vi 3 produktkategorier:


EVERYBODY'S CHICKEN er produkter af høj kvalitet. Vore kyllingeprodukter er alle fremstillet af kylling der ikke er hakket eller omformet. Alle produkter er tilberedt før indfrysningen, og har derfor et minimalt svind sammenlignet med tilsvarende ferske produkter.


THAI-CUBE er et møde med det ægte Thailandske køkken. Et møde, der giver dig smagsoplevelser, så du fornemmer den kridhvide sandstrand - det blå hav og solens stråler i dit ansigt! THAI-CUBE er det perfekte valg til et måltid, når det skal være nemt, hurtigt og lækkert. Vi giver dig oplevelsen ... hvis du giver os 5-6 minutter med din mikroovn.

De findes i 13 forskellige varianter - hvor hovedingrediensen i de 12 er kylling, mens én variant er en vegetarret.
 
 
VEG IT UP! er vores veganske færdigretter. Vælg mellem 3 varianter.