DANSK ENGLISH SVENSK
 
  •   Høj kvalitet, og god

     smag - hver gang!

Om os

CP (Charoen Pokphand) Food er en af Asiens største fødevareproducenter, og vi brænder for at fremstille mad der er : 
 
- Nyskabende og anderledes
- Skræddersyet til vore kunders krav og behov 

Vor vision er, at vi vil være: "Kitchen of the World".

CP er en forkortelse af Charoen Pokphand, som på thailandsk betyder fremgang og lykke. CPF blev i 1921 grundlagt af brødrene Jia. De åbnede en lille butik i Bangkok, hvorfra de solgte korn og foder til opdræt af fjerkræ og svin. I løbet af 90 år har CPF vokset sig til en position som en af verdens største fødevareproducenter med selskaber i 24 lande, 320.000 ansatte og et salg i 2009 på 18 mia. US$. CPF er verdens største integrerede producent af rejer og verdens næststørste producent af fjerkræ. Hovedkvarteret ligger stadig i Bangkok – og har produktionsfaciliteter over hele Sydøstasien. Produktionen på vore fabrikker er 100% integreret, dvs. fra dyrkningen af foderet over opdræt til slagteri og produktion - og dermed nøje kontrolleret i alle faser. Nogle faser er højt mekaniseret, og andre faser foregår altid ved håndkraft. De dygtige medarbejdere i produktionen er nøglen til vor succes. Produktionen overvåges nøje for at levere ens kvalitet af vore produkter hver eneste gang.

CPF producerer hele tiden nye spændende produkter. Det er vigtigt for vor forretning, idet vi hele tiden udvider vore  markeder over hele verden. Vælg blandt vore mange produkter, eller bed os udvikle et produkt specielt til Jer! Vi har udviklet mange produkter til det skandinaviske marked, mange af disse er specielt målrettet vore kunder. 

En stor del af vor virksomhed i Danmark er dedikeret til produktudvikling - hvor hurtighed er nøgleordet for god kundeservice.